SVE IM IDE OD RUKE Jedna od najjačih tvrtki u Hercegovini traži još radnika

Petar Ćorluka Violeta Grude
hercegovina.info

Jedna od najvećih kompanija u Hercegovini ali i cijeloj BiH, ne prestaje rasti.

Violeta traži novih 15 radnika zbog povećane količine posla i širenja kapaciteta u proizvodnom sektoru u Grudama i Lasti Čapljini, izvještava BiznisInfo.ba.

Ovog puta traži se 10 radnika u Grudama, i pet koji će pojačati tim Laste u Čapljini.

Podsjetimo da je Violeta 2019. kupila tvornicu slatkiša Lasta Čapljina, čiji se proizvodi već nalaze na policama marketa širom BiH i regije. Potom je Violeta lani preuzela i firmu u Austriji Schmid Maissau. Riječ je o brendu poznatih austrijskih medenjaka koji je star čak 110 godina.

Osim velikog uspjeha sa Lastom, konstantno se širi proizvodnja u Grudama. Nedavno su pisali da je u tijeku izgradnja novog proizvodnog pogona kartonske ambalaže. Riječ je investiciji vrijednoj 30 milijuna eura, a pogon će biti na svjetskoj razini.

Kompanija Violeta, također, uskoro kreće s gradnjom trgovačkog centra koji će se nalaziti u centru Gruda, ali i hotela visoke kategorije s popratnim sadržajem u istom gradu. Ovo je još jedna od investicija hercegovačkog giganta koji ulaže u raznim oblastima, uključujući hotelijerstvo.

Violeta je prošle godine ostvarila rekordne prihode od čak 372 milijuna KM, što je za čak 90 milijuna KM više nego godinu ranije.