Sumnja se da je automobil nestalih mladića završio u Bregavi

Nestali mladići Bregava

Vozilo dvojice mladića koji su sinoć nestala u Stocu policija traži u koritu rijeke Bregave. Za mladićima se traga od sinoć, kako je nestanak prijavila majka jednog od mladića, budući da se na telefone nisu javljali. 

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije potvrđeno je za hercegovina.info da je na lice mjesta stigao dežurni tužitelj i radi se na izvlačenju vozila nakon čega će se utvrditi pripada li vozilo nestalim mladićima i nalaze li se unutra njihova tijela.

Navodno se vidi mjesto gdje je vozilo upalo u vodu, po zaostaloj registarskoj pločici, no ne vidi se vozilo, budući da je Bregava nadošla. Čekaju se ronioci koji će pretraživati rijeku. 

Nestali mladići Bregava

Podsjetimo, majka mladića M. V. iz Vidova polja u općini Stolac, sinoć je oko 00:45 alarmirala policijske službe o nestanku njezinog sina i njegovog prijatelja F. S. 

Prema tvrdnjama majke R. V. mladići su se iza ponoći zaputili vozilom Jeep Compas u pravcu Vidova polja, no nikada nisu došli na odredište i obojica su bili nedostupni na brojeve mobilnih telefona. Policija je od tada tragala za njima.  

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.