SUĐENJA NIJE BILO Zbog nedostatka dokaza obustavljena istraga protiv Baroua

Stephane Barou
Facebook

Nakon gotovo dva mjeseca provedenih u pritvoru zbog sumnji da je počinio  silovanje, nogometaš iz Obale Bjelokosti koji trenira s Veležom Stephane Barou ponovno je u punom  trenažnom procesu. Naime, kako je potvrđeno za Hercegovina.info iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije protiv njega je zbog nedostatka dokaza obustavljena istraga.

"Nakon provedene istrage koja je vođena zbog postojanja osnova sumnje da je B.S.J. (2003.) počinio kazneno djelo "Silovanje" Tužiteljstvo hercegovačko-neretvanske županije je obustavilo istragu jer nema dovoljno dokaza da je osumnjičeni počinio navedeno ili neko drugo kazneno djelo. U slučaju da Tužiteljstvo dođe do novih činjenica ili dokaza koji bi mogli biti od koristi za utvrđivanje okolnosti ovog slučaja istraga se može ponovno otvoriti", rekla je za Hercegovina.info glasnogovornica Tužiteljstva HNŽ-a Ana Rajič.

Ona je dodala kako Barou nije oslobođen optužbi kako su to brojni mediji javili, jer optužnica protiv njega nije bila ni podignuta te do suđenja na Županijskom sudu nije ni došlo.