STUDENTI ČASTE Sveučilište se kupljenim certifikatima sad hvali i plakatima diljem Hercegovine

Sveučilište plakati

Sveučilište u Mostaru ne posustaje s mahanjem kupljenim certifikatom za sveučilište godine. Logo 'Winner of the year' još uvijek stoji na službenim stranicama, a otišli su korak dalje pa su Hercegovinu oblijepili istim plakatima. Proteklih dana dominantan plakat postavljen je i kod tržnog centra 'Mepas mall' u središtu Mostara

Sveučilište plakati

Početkom mjeseca Sveučilište se pohvalilo uspjehom koje je nagradio Međunarodni istraživački centar za postignuća (IARC) sa sjedišten u kanadskom Montrealu i to u kategoriji 'Podrške studentima'. Istim onima koji su plaćali punu cijenu tijekom korone, onima kojima se dižu cijene semestara. Podsjetimo, za one rijetke koji još ne znaju, hercegovina.info je otkrila da se zapravo radi o plaćenim certifikatima koji se mogu naručiti za 396 dolara i to u tri koraka (malo teže od Top Shopa).

Sveučilište plakati


Podrška i zahvala studentima nije izostala ni ovaj put pa se njihovim i novcem poreznih obveznika financirala i kampanja samohvale.

International Achievements Researc Center (IARC) je zapravo privatna tvrtka koja službeno postoji od 2017. godine, a u biznis s prodajom certifikata za najbolja sveučilišta i najbolje rektore ušli su tek 2021. godine. Za dobiti certifikat najboljeg sveučilišta potrebno se samo prijaviti i online prodavačima objasniti zbog čega bi baš vi dobili nagradu koju tražite. Ne boli ništa, a za ljubaznost online formulara platit ćete 395 dolara i suglasiti se da nemate pravo na povrat novca.

Mostarsko Sveučilište, kako navode ponosno na svojim službenim stranicama, našlo se rame uz rame s 'najboljim sveučilištima' iz ostatka svijeta, a radi se o onima iz Kazahstana, Filipina, Kine, Brazila, Turske i Češke.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.