ŠTO BI TEK BILO DA JE GUŽVA U Zračnoj luci Mostar se zbunili; zrakoplov iz Irske sletio u Split, a ne u Zadar

Zračna luka Mostar Aerodrom
hercegovina.info

Nakon sinoćnje informacije da je irski zrakopov koji je krenuo za Mostar sletio u Zadar, što nam je izjavio direktor Zračne luke Mostar, putnici i članovi obitelji javljaju da su sletjeli u Split, a ne u Zadar

"Avio-kompanija se javila i otkazala let. Oni su imali kvar u zraku te su odlučili sletjeti u Zadar umjesto kod nas iz razloga što im je tamo baza za popravke. Ljudi su na kraju došli za Međugorje", kaže nam je jučer v. d. direktora Zračne luke Mostar Ivan Ljubić.

Na kraju se, ipak uspostavilo, da su putnici sletjeli u Split, a ne u Zadar kako smo obaviješteni iz mostarske Zračne luke. Let iz Corka (OU3502) sletio je u Zračnu luku Split 1. rujna u kasnim večernjim satima što jasno pokazuje i informacija sa stranice flighradar24.com koja prati letove iz cijeloga svijeta.

Zrakoplov je sletio ipak u Zadar
Zrakoplov je ipak sletio u Split, a ne u Zadar


Mostarska Zračna luka nije prepoznatljiva kao jedna od prometnijih u regiji, pa se postavlja legitimno pitanje kako bi upravljali informacijama da svakodnevno imaju pokoji zrakoplovčić. Obzirom na to da u Mostar rijetko tko slijeće, ali i odlazi, ovaj let iz Irske trebao je biti prvi od osam u nizu i iskreno se nadamo da će ostali ipak sletjeti u Mostar, a ukoliko opet bude problema, da ćemo saznati točnu lokaciju dolaska putnika. 

Zrakoplovi koji su došli u Mostar
Zrakoplovi koji su otišli iz MostaraPri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.