Stiže promjena, evo što donosi početak tjedna

vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, BIH, vrijeme, zahlađenje, kiša

Danas će biti pretežno sunčano, na kopnu mjestimice uz umjerenu naoblaku, ujutro ponegdje i kratkotrajnu maglu. Najviša temperatura od 14 do 19, a duž obale od 18 do 23 °C. Početak tjedna donosi promjenu vremena.

Prema prognozi DHMZ-a u ponedjeljak će biti pretežno sunčano, ujutro na kopnu uz mjestimičnu maglu. No, poslijepodne sa zapada postupni porast naoblake, potom mjestimice kiša i pljuskovi praćeni grmljavinom, ponajprije na sjevernom Jadranu i u gorju.

Navečer i u noći na utorak oborina će se proširiti na većinu zemlje, a uglavnom suho će se zadržati u Slavoniji. Najviša dnevna od 15 do 20, na Jadranu od 20 do 24 °C.

Oblačnije uz još malo kiše bit će u utorak ujutro, uglavnom na Jadranu i u gorju, a tijekom dana i u srijedu kiša je moguća još na krajnjem jugu. Vjetar u unutrašnjosti slab, u utorak umjeren sjeverni, na Jadranu će nakon juga od utorka ponovno zapuhati jaka bura, u srijedu će prolazno oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak.

Temperatura u blagom porastu.

Od srijede prema sedmodnevnoj prognozi DHMZ-a bit će suho i djelomice sunčano.