VIDEO  Stanivuković o vožnji autobusom i skupocjenim automobilom

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković prvog dana na novi posao došao je autobusom. Međutim, već drugog dana, koristio je skupocjeni automobil koji je, kako kaže, u njegovom privatnom vlasništvu.

"Htio sam poručiti kako je došlo vrijeme da nas građani ne moraju opominjati što smo mi rekli i koju riječ smo dali, nego mi sami sebe podsjećamo i realiziramo svoja obećanja. Rekli smo da imamo drugačiju ideju za javni prijevoz - da bude besplatan za đake i umirovljenike - i u duhu toga sam krenuo javnim prijevozom. Moja funkcija treba služiti narodu i da ide javnim prijevozom i to je poruka koju sam želio poslati: da ću ići javnim prevozom, a nekada i pješke, biciklom, nekad i automobilom, a drugo je da ćemo mi biti oni ljudi koji su nakon 22 godine dobili povjerenje građana, a to povjerenje ću opravdati i sami ćemo realizirati bez da nas itko vuče za rukav", rekao je novi gradonačelnik Banjaluke za N1.

Mnogi su se pitali otkuda nekome tko ima 27 godina tako skup automobil.

"Imam radnog staža, radio sam dvije godine kao vijećnik, dvije godine kao narodni zastupnik, tri godine u privatnoj tvrtci, tako da imam sedam, osam godina radnog staža. To je moj obiteljski automobil i koristim svoj automobil. Ne dolazim službenim vozilom i to je pohvalno i ne treba me biti sramota. Moja obitelj je preduzetnička i taj automobil je kupio moj otac i moja obitelj. Pored toga imam još jedan automobil, a to je plavi Amarok, tako da imam dva džipa koja koristim. Ne mogu bježati od toga. Ako se treba sramiti zbog nečega što netko ima...", komentirao je Stanivuković za N1.