SRETAN ROĐENDAN, SIRENO! Lana Pudar danas slavi 18. rođendan

Lana Pudar
instagram

Svijet plivanja, Mostar, ali i cijela Bosna i Hercegovina danas ima poseban razlog za slavlje - Lana Pudar, najsjajnija zvijezda naših bazena, napunila je 18 godina. Ovaj poseban dan Lana je obilježila nostalgičnom fotografijom iz 2008. godine, objavljenom na njenom Instagram profilu, koja je vraća u dane kada je kao dvogodišnja djevojčica tek započinjala svoj put prema vrhu.

Lana Pudar

Nitko tada nije mogao ni slutiti koje će visine Lana dosegnuti. Njen uspon na sportsko nebo bio je poprilično spektakularan. U 2023. godini, Lana je osvojila impresivan broj medalja, dok je vrhunac njenog dosadašnjeg uspjeha bila titula europskog seniorskog prvaka iz 2022. godine. Na Europskom prvenstvu u Rimu, Lana je dominirala u disciplini 200 metara delfin, ostavljajući iza sebe kompletnu elitu evropskog plivanja.

Lani su rođendan čestitali i iz KVS Orka, njezinog matičnog kluba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako Lana ulazi u godinu punoljetstva, očekivanja su veća nego ikad. Svi pogledi su uprti u 2024. godinu i Olimpijske igre u Parizu, gdje će Lana imati priliku krenuti u borbu za prvu olimpijsku medalju. 

Sretan rođendan, Lana, i neka ti se ostvare svi olimpijski snovi!