SRETAN KRAJ POTRAGE Spašavatelji pronašli i spasili državljanku Češke u Međugorju

Potraga Međugorje
HGSS Čitluk

Akcija potrage koja se sinoć ovijala u Međugorju uspješno je završena. Spašavatelji GSS stanica Čitluk, Ljubuški i Čapljina uz pomoć dva drona najprije su locirali nestalu ženu, a zatim ju i spasili te transportirali na sigurno.

"Locirana je pomoću dva drona na nepristupačnom terenu na brdu Crnica. Na mjesto pronalaska je upućen medicinski tim i timovi za transport koji su došli do unesrećene u 23:30. Nakon medicinskog pregleda i zbrinjavanja krenuo je transport do prve cestovne komunikacije. U akciji su sudjelovala 32 spašavatelja iz stanica Čitluk ,Čapljina i Ljubuški. Akcija završena u 1:50 sati minuta povratkom spašavatelja u bazu", rekli su iz HGSS Čitluk.

Potraga Međugorje

Podsjetimo, 67-godišnja žena nestala e jučer u poslijepodnevnim satima, a prijava o njezinom nestanku HGSS Čitluk stigla je u 19:10 sati. Kako je za Hercegovina.info rekao načelnik stanice Žarko Pehar, spašavatelji su sumnjali da se žena s Križevca uputila prema Brdu ukazanja preko brda te su u potragu krenuli tim tragom što se ispostavilo dobrom i ispravnom informacijom i odlukom.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.