Snijeg zabijelio Bosnu, u Hercegovini kiša

snijeg, Mostar, vremenska prognoza, vremenska prognoza
Temperature zraka u 7 sati: Bjelašnica -4 stupnja, Kupres -3, Sokolac -2, Gradačac i Ivan Sedlo -1, Banja Luka, Bihać, Bijeljina, Bugojno, Drvar, Jajce, Sanski Most, Sarajevo i Srebrenica 0, Doboj, Zenica i Zvornik 1, Goražde 2, Čapljina 4, Mostar 5, Trebinje 6, Prijedor 7, Neum 11 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje oblačno vrijeme. U Bosni najprije sa susnježicom koja će postupno prelaziti i u snijeg. Na planinama sa snijegom. U Hercegovini sa kišom. Tijekom dana, padaline će oslabiti i do kraja dana postupno prestati. Visina novog snijega u tijeku 24 sata oko 10 cm, na planinama i do 20 cm. Vjetar slab do umjeren zapadnog i jugozapadnog smjera, a u planinskim djelovima i pojačan. Najviša dnevna temperatura od 0 do 6, na jugu od 5 do 10 stupnjeva. Poslije podne i večernjim satima pad temperatura zraka.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme sa padalinama. Najprije se očekuje susnježica koja će postupno preći i u snijeg. Do kraja dana, padaline će oslabiti i prestati. Najviša dnevna temperatura oko 2 stupnja, prenosi Federalni hidrometeorološki zavod.