SMANJILE SE GUŽVE NA GRANICAMA Na prijelaz prema Metkoviću jutros se čekalo dva sata, promet se stabilizirao

Gužva granice
Screenshot

Rekordne gužve i višesatna zadržavanja zabilježena su prijepodne na većini graničnih prijelaza u Hercegovini koja vode prema Jadranskoj obali, izvješćuju danas Auto moto savez sa sjedištem u Mostaru.

Stotine vozila stajalo je u koloni na prijelazu granice u Doljanima prema Metkoviću te u Crvenome grmu i Orahu na području Ljubuškog. Gužve su bile velike i na graničnome prijelazu Bijača, koji se spaja s hrvatskom Dalmatinom. Kako doznaje portal Hercegovina.info u međuvremenu je došlo do stabilizacije prometa pa sada većih gužvi na granicama nema.

Gužva granice

Gužva granice

Na prijelaz prema Metkoviću čekalo se dulje od dva sata

I na graničnim prijelazima Vinjanima Donjim i Gornjim prema Imotskom, odnosno u Prisici i Kamenskome na području Livna odnosno Tomislavgrada zabilježene su velike kolone vozila. Čitatelji našega portala koji su jutros krenuli na put pišu kako su u koloni na Doljanima, odnosno Metkoviću čekali čak 2 sata.

Gužva granice

Čak i alternativni granični prijelazi koji se u ljetnim mjesecima na području Hercegovine prekategoriziraju za međunarodni promet u ponedjeljak bilježe znatno povećanje prometa. 

Gužva granice