SLUŽBENI POSJET Zoran Milanović sutra dolazi u BiH

Zoran Milanović 30 godina HVO
Hercegovina.info

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović sutra, 15. svibnja, dolazi u Usoru gdje će sudjelovati na obilježavanju Dana Općine Usora te 31. godišnjici 110. brigade Hrvatskog vijeća obrane Usora.

U ponedjeljak će u Usori biti održana Sveta misa za sve poginule, umrle i nestale branitelje Usore u Domovinskom ratu u crkvi Sv. Ante u Sivši s početkom u 12 sati.

U 13 sati planiran je mimohod zastava od crkve do centralnog spomen-obilježja gdje će biti položeni vijenci, a svečana sjednica Općinskog vijeća Usora i 13. godišnjica 110. brigade HVO-a Usora bit će održani u Sportskoj dvorani OŠ u Sivši.

U 13:30 sati predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović položit će vijenac i zapaliti svijeću ispred Spomen obilježja svim poginulim braniteljima Usore (Trg 110. brigade 10).

U 13:45 sati Milanović će se susresti s predstavnicima Udruga proisteklim iz Domovinskog rata općine Usora (Opća knjižnica Usora, Trg 110. brigade 8).

U 14:00 sati Milanović će sudjelovati na svečanoj sjednici Općinskog vijeća općine Usora povodom obilježavanja Dana općine Usora i 31. obljetnice 110. brigade Hrvatskog vijeća obrane Usora (Sportska dvorana Osnovne škole u Sivši, Trg 110. brigade 9). Predviđeno je prigodno obraćanje predsjednika Republike Hrvatske.