SJEĆATE SE MOSTARSKE OBITELJI MARIJANOVIĆ? Prije dva mjeseca počela je izgradnja njihove obiteljske kuće

Obitelj Marijanović

Mještani Kruševa koji su pokrenuli humanitarnu akciju kako bi se sagradila kuća obitelji Marijanović iz Kruševa kod Mostara obavijestili su javnost da su prije dva mjeseca započeli radovi na njihovoj kući.

"U srpnju 2023. godine pokrenuli smo humanitarnu akciju. Kako već znate, radi se o četveročlanoj obitelji, obitelji s dvoje malodobne djece čiji je otac 100% invalid, a jedno dijete s poteškoćama u razvoju. Obitelj živi u trošnoj kući, teškoj financijskoj situaciji, a još uz to svakodnevno trpe zlostavljanje od strane suvlasnika kuće. Zahvaljujemo se predstavnicima mještana Kruševa koji su brzom komunikacijom s ljudima dobre volje putem društvenih mreža, radija, dnevnog tiska dijelili poziv za ovu humanitarnu akciju, što je rezultiralo mnoštvom donacija dobrih ljudi kojima se ovim putem želimo javno zahvaliti", istču.

Obitelj Marijanović

"Veliku zahvalnost dugujemo medijskim kućama, radio stanicama koji su doprinijeli realizaciji ove humanitarne akcije. Hvala mostarskim tvrtkama, tvrtkama iz ZHŽ-e, predstavnicima lokalnih i gradskih organizacija, gospodarstvenicima, pojedincima, ljudima iz inozemstva te svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ove akcije, bilo u novčanom prilogu ili u građevinskom materijalu.
Zahvaljujemo također svim građanima na brojnim porukama podrške, na riječima ohrabrenja i zahvalnosti", nastavljaju u svom priopćenju mještani Kruševa.

Ovim putem vas želimo obavjestiti o početku izgradnje doma obitelji Marijanović.
Izgradnja doma je početa u studenom 2023.godine i ide svojim tijeku o čemu ćemo Vas i dalje izvještavati kako o napredovanju izgradnje tako i o ukazanim potrebama.

Svi oni koji su obećali pomoć, nadamo se da će to obećanje ispoštovati,  isto tako oni koji i dalje žele pomoći to mogu učiniti uplatom na račun:
Unicredit banka : 3382202579410964 na ime Drina Lasić (Uzarići, Široki Brijeg).

"Neka ovo pismo bude naša javna zahvala, Vama, ljudima dobrog srca", stoji u objavi Kruševljana.