‘SIROMAH’ IZ NEBODERA Koliko zapravo apartmana i stanova ima Komšić

Željko Komšić, kralj felipe, Španjolska, koronavirus, Željko Komšić, imovina, Željko Komšić

Dok se o mutnim rabotama i imovini lidera nacionalnih stranaka često piše, neki su političari još uvijek nepoznanica. Dnevni list piše da bi uzurpator hrvatske fotelje u Predsjedništvu mogao zapravo imati mnogo više nego se priča, barem triput više. 

Tko bi i pomislio da je Željko Komšić, deklarirani ljevičar, neokomunista i gromoviti obožavatelj lika i djela Josipa broza Tita, istodobno i svojevrsni kolekcionar nekretnina. Ne biti to bio problem da postoji ozbiljna sumnja da se Komšićevi navodi iz imovinske kartice i navodno stvarni pokazatelji ipak ne slažu, piše mostarski dnevnik.

Navode da su im izvori iz SDP-a, ali i neki bivši članovi DF-a otkrili da socijalista i ‘pošteni’ Komšić ima u Sarajevu dva stana, jedan u Hrasnom u kojem živi, a jedan preko puta OHR u elitnoj zgradi s fasadnom ciglom i bijelim balkonima. Tu je nekada živio i Mostarac Jadranko Prlić, ali i drugi poznati likovi.

Kako dalje raskrinkavaju njihovi izvori Željko Komšić ima i poveći apartman u novom Robotu.
Ističu da su njegovi podatci koje je upisao u imovinsku karticu 2019. u ozbiljnoj koliziji sa kolekcijom nekretnina pod povećalom.

Naime, u zadnjoj prijavi iz 2019. Željko Komšić je naveo kako posjeduje stan u Sarajevu vrijedan 120.000 KM, automobil od 20.000 KM. Potvrdio je tada da ima kredit u Sberbanci 110.000 KM, kao i u Raiffeisen banci od 9.100 KM.

Komšićeva supruga posjeduje vikendicu 1/2 u vrijednosti 60.000 KM, dok ima i zemljište od roditelja vrijednosti 30.000 KM, kao i u vlasništvu trećinu apartmana vrijednosti 50.000 KM. Je su li stan kod OHR na Kovačićima i apartman u Robotu zatajeni?, pita Dnevni list. 

Član Predsjedništva BiH u ciklusima je za sebe gradio imidž skromnog i poštenog političara, zlatnoga ljiljana i domoljuba, bez kriminalnih repova i afera.