ŠIROKI BRIJEG, POSUŠJE, GRUDE, LJUBUŠKI Evo na kojim benzinskim crpkama u ŽZH možete proći najjeftinije

Gorivo, cijene goriva, benzinske crpke, Gorivo, cijene goriva, ŽZH, Gorivo, cijene goriva, Gorivo, cijene goriva, poskupljenje
Damjan Tadic/Cropix

Ono što u posljednje vrijeme zadaje najveće glavobolje za građane sigurno su cijene goriva koje su otišle u 'nebo'. Gotovo da i nema benzinske crpke u kojoj se dizel može natočiti ispod 3 marke. Primjerice, provjerajući današnje cijene u Županiji Zapadnohercegovačkoj putem aplikacije FMT FBiH, Federalnog ministarstva trgovine na samo jednoj benzinskoj crpki on se može natočiti po cijeni od 2,86 KM na jednoj benzinskoj crpki u Ljubuškom.

Ovo je današnje stanje cijena na benzinskim crpkama u ŽZH koje će sigurno zanimati vozače.

ŠIROKI BRIJEG

Najjeftiniji dizel u Širokom Brijegu iznosi 3,21 KM i istu drži većina crpki, njih osam; Bagarić, Jamm Benz, TI Oil, G-petrol, Vaske benz, ABC Petrol, Mepas, i Zoimpex. Na ostalim benzinskim crpkama u Širokom Brijegu dizel se kreće od 3,26 do čak 3,41 KM

Najjeftiniji benzin u Širokom Brijegu može se natočiti na ZDB crpki po cijeni 2,66 KM, a ista cijena je i na HOLDINA benzinskoj. Najskuplje točenje benzina je 3,06 KM na četiri benzinske crpke.

Što se tiče plina najjeftinije možete proći na benzinskoj crpki Bagarić gdje je cijena 1,61, dok će vas nešto skuplje izaći na HOLDINA crpki i Jamm benz po cijeni od 1,76.

POSUŠJE

U Posušju najjeftiniji dizel po cijeni 3,16 KM može se natočiti na tri benzinske crpke, dvije Verdić crpke koje se nalaze u Rakitnu te na Toni Benz u Viru. Na ostalim crpkama cijene dizela se kreću od 3,26 do 3,41 KM.

Što se pak benzina tiče najjeftinije vozači mogu proći na tri crpke; Lager, Hifa i F1, gdje se može natočiti po cijeni od 2,81 KM, dok je na ostalim crpkama cijena nešto viša i kreće se od 2,86 do 2,96 KM.

Najjeftiniji plin je na HIFA benzinskoj crpki i iznosi 1,56, dok je najskuplji viši za 0,10 feninga na Lager i BGL crpkama.

GRUDE

Najjeftiniji dizel u Grudama vozači mogu natočiti na G-Petrol benzinskoj crpki za 3,06 KM dok se na ostalim crpkama cijena kreće od 3,11 do 3,31 KM.

Kada je u pitanju benzin većina crpki drži jednaku cijenu od 2,86 KM. Skuplje ćete proći na samo dvije benzinske. Na HIFA benzinskoj crpki cijena je 2,96 KM, dok je najviša na TI OIL benz gdje ćete za litar izdvojiti 3,06 KM.

Što se plina tiče on je najpovoljniji na HIFA i G-Petrol crpkama i iznosi 1,61 KM dok je na ostalim crpkama cijena jednaka i ona je 1,66 KM.

LJUBUŠKI

U Ljubuškom se najjeftiniji dizel može pronaći na PRO-GAS benzinskoj crpki i cijena mu je 2,86 KM, dok se na ostalim crpkama ista kreće od 3,01 KM do 3,26 KM koliko ćete platiti na HOLDINA crpki.

Benzin je pak najjeftiniji na dvije HOLDINA benzinske crpke u Zvirićima i iznosi 2,66 KM, dok je najskuplji na G-Petrol postaji u Veljacima i cijena mu je 3,06 KM.

Kada je u pitanju plin njega najjeftinije možete utočiti također na HOLDINA Benzinskoj crpki u Zvirićima po cijeni od 1,31 KM, dok je najskuplji na G-Petrolu i iznosi 1,71 KM.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.