ŠIROKI BRIJEG Mostarskog biciklistu udario Mercedesom te pobjegao s mjesta nezgode

Biciklo
Ilustracija

Biciklist iz Mostara, Ivo Čerkez, na svom Facebook profilu objavio je status o nemilom događaju koji mu se jučer dogodio u Širokom Brijegu. Naime, na njega je u mjestu Biograci naletio automobil koji ga je srušio te pobjegao s mjesta nesreće.

"Koliki nečovjek moraš biti da udariš nekoga autom i ostaviš ga da leži na cesti kao psa?", upitao je Čerkez na svom profilu te ispričao što se dogodilo.

"Jučer oko 17.45 sati u Biogracima Mercedes C ili (najvjerojatnije) E klase (2003.-2007.) tamne boje (tamno plava) me udario velikom brzinom, i pobjegao s mjesta nesreće. Pritom mu je ostalo razbijeno staklo retrovizora. O silini udarca dovoljno govori da mi je kaciga pukla popola. Sreća glava dobro, i nema lomova. Zamolit ću vas da ovo podijelite i ako čujete da netko nešto zna (ili da nekom na tom području fali desno staklo retrovizora) da me obavijestite. Svakom se može dogoditi udes, nesmotrenost, ali pobjeći s mjesta nezgode je dno dna. Hvala dobrim ljudima u Biogracima koji su mi pomogli, osoblju CUM-a", napisao je Čerkez.

Posebno se želio zahvaliti policiji.

"Posebno bih se želio zahvaliti policiji u Širokom Brijegu na njihovoj profesionalnosti, ažurnosti i povrh svega ljubaznosti. Znamo kako mnogi znaju o policiji reći samo ono negativno, ali mislim da je ovaj slučaj svijetli primjer njihove predanosti svome poslu i od srca im hvala",  kaže Čerkez za Hercegovina.info.

Što se tiče ozljeda rekao nam je:

"Glavom i tijelom sam udario sam u kameni zid pored puta te sam pao na cestu. Sve je čuo jedan čovjek koji me brzo povukao s ceste i polio vodom kako bih došao sebi. Hvala Bogu nema nikakvih lomova, jedino me jako boli glava te imam mučnine i povraćanje. Bol također osjetim i u lijevoj ruci i nozi", kazao nam je mostarski biciklist Ivo Čerkez.

Kako doznajemo, vozač Mercedesa je u međuvremenu pronađen i identificiran.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.