Seks afera u Banjaluci: Po danu obične cure, po noći prostitutke za biznismene

Seks afera u Banjaluci: Po danu obične cure, po noći prostitutke za biznismene
Regodić je kao recepcionar hotela Talija, omogućavao prostitutkama i njihovim mušterijama da neometano obavljaju "posao" u sobama hotela, bez straha da će biti otkriveni.

"Princip je bio sljedeći. Kada bi se u nekom elitnijim lokalu pojavio biznismen ili netko drugi, obratio bi se određenoj osobi koja bi ga uputila u hotel 'Talija' u centru Banjaluke. Tamo bi ga čekao ključ od sobe u koju bi se nakon ulaska mušterije, pojavila i prostitutka. Usluge su pružale uglavnom djevojke iz Banjaluke, među kojima ima i studentica ", objasnio je izvor 'Nezavisnih novina' blizak istrazi.

Dodaje kako su djevojke dragovoljno 'radile' i zarađivale pristojnu plaću koja im je omogućila da se odjevaju luskuznije od vršnjakinja.

"Radi se o običnim curama koje se svakodnevno kreću po gradu i nikada se na prvi pogled ne bi reklo da noću rade kao prostutke", naveo je izvor blizak istrazi.

Dodao je kako je uhićeni Regodić, inač rođak Đurađa Regodić, vlasnika 'Talije', šest godina bio zaposlen u hotelu. Za Regodić je zatražen pritvor.

U hotelu 'Talija' danas su kratko odgovorili da nemaju komentara, niti su htjeli pozvati vlasnika kako bi komentirao da li je znao što se događa u sobama njegovog hotela u sitnim satima, pišu 'Nezavisne novine'.