Salem Marić kupuje za ured tepih od 6.000 maraka, a udruga Zajedno za naš grad u godinu dana dobije 5.000 maraka

Arman Zalihić, Salem Marić, SDP BIH, SDA BIH, Grad Mostar, tepih
Ilustraca

Na Odluku o izmjeni i dopuni Plana nabavki Grada Mostara za 2021. godinu reagirao je predsjednik Kluba SDP-a u Gradskom vijeću Grada Mostara Arman Zalihić.

Naime, u tom dokumentu između ostalog, planirana je i nabavka tepiha za ured predsjedavajućeg Gradskog vijeća Grada Mostara Salema Marića u iznosu od čak 6.000 konvertibilnih maraka. 

"Sramno je da u trenutku kada ispred sebe imamo nerazvojan Nacrt proračuna Grada Mostara u kojem na investicije otpada tek nešto više od 3 milijuna maraka, dolazi do bezobzirnog trošenja novca gdje je za tepih u uredu predsjednika Salema Marića predviđeno 6.000 KM. To zorno pokazuje bahatost vladajućih struktura koje očigledno nemaju ni trun morala i razuma. Ne znamo leti li Marićev tepih leti poput Aladinovog, ali znamo da je usporedbe radi UG Zajedno za naš grad za godinu dana dobilo 5.000 KM od Grada, a naši su sugrađani svjedoci koliko građana svakoga dana nahrane", ističe se u reakciji predsjednika Kluba SDP-a u Gradskom vijeću Grada Mostara Armana Zalihića.