RUPE SU SKUPE Rupa je progutala 36.600 maraka, ako Promark ne plati Grad će ih tužiti

hercegovina.info
hercegovina.info

Zatrpavanje rupe u Ulici kneza Domagoja bb. Mostar koštalo je 36.600 maraka, a utrošeno je čak 183 kamiona zemlje.

“Tijekom izvršenja je korišteno 183 kamiona, radilo se u tri faze i to 18., 19., i 20. svibanj, radno vrijeme je trajalo i do 19 sati, a iznos novčanih sredstava koje će Grad Mostar platiti J.P.“Komunalno“ d.o.o Mostar za izvedene radove zatrpavanja rupe na spomenutoj lokaciji iznosi 36.600 maraka”, potvrđeno je za Hercegovina.info iz Službe za inspekcijske poslove Grada Mostara.

Grad će platiti, no troškove izvršenja tražiti će od tvrtke Promark.

Grad Mostar u skladu s procedurama  donosi zaključak o troškovima postupka kojim traži od odgovornih osoba u postupku da snose troškove izvršenja, u suprotnom  troškovi prinudnog inspekcijskog izvršenja zatražit će sudskim putem”, zaključuje se u odgovoru Službe za inspekcijske poslove Grad Mostara.

Iste navode prigodom zatrpavanja rupe našem je portalu potvrdio postupajući inspektor Nebojša Šarić. Neposredno nakon zatrpavanja rupe, bijesni Promarkovci, među kojima najzvučniji Ante Vidačak, vlasnik hotela Mostar ogradili su zemljište visokom zelenom ogradom.

Vijećnica Naše stranke Boška Ćavar, koja se borila protiv zatrpavanja rupe zatražila je zbog ograde inspekcijski nadzor, a kako će se dalje razvijati stvari ostaje vidjeti. 

U rupi su zatrpani snovi investitora da će ovdje nešto graditi, a poslana je i snažna poruka da je zakon isti za sve. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.