RODITELJI PROSVJEDUJU Kafići rade, a mjere treniramo na djeci

Roditelji deseta osnovna škola
hercegovina.info

Školski sat u HNŽ-u od jutros je skraćen na 30 minuta, a velikog odmora nema. Iz tog razloga danas su se ispred Osnovnu školu Petra Bakule u Mostaru okupili roditelji.

“Okupili smo se zato što se ne slažemo s primjenom epidemioloških mjera samo kada se radi o djeci. Mi smo u potpunosti svjesni kakvo je epidemiološko stanje, ali ne vidimo da se bilo što radi da se epidemiološko stanje poboljša osim da se kažnjavaju djeca, sa kontinuiranim mijenjanjem njihova rasporeda i ograničavanja njihova potpunog obrazovanja onako kako ga oni trebaju imati”, istaknula je jedna majka dodavši da su se zbog navedenog samostalno organizirali u grupicama i dogovorili da jutros dođu ispred škole. Roditelji traže da djeca uđu zajedno u škole, što se jutros i dogodilo.

Roditelji deseta osnovna škola

“Imamo sada jedan najnoviji problem što se roditelji pozivaju na pravilo 15 plus, koje se do uskršnjih praznika nije primjenjivalo na razrednu nastavu, koja je išla ili u grupama ili kompletan razred”, izjavila je druga majka.

Treba kazati da je ŽZH nastavu prolongirao, u HBŽ je sve normalno, a u HNŽ-u je sve vraćeno na tvorničke postavke, kao na početku školske godine.

Roditelji deseta osnovna škola

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.