REDIZAJN ZRAČNE LUKE MOSTAR Suvremeni arhitektonski stil s tamnom fasadom i naglašenim svijetlim bojama

Zračna Luka Mostar

Zračna luka Mostar objavila je 3-D rendere koncepta novog izgleda glavne zgrade sa fasadom u tamnom staklu sa ružičastim i plavim elementima.

Dizajn karakterizira suvremeni arhitektonski stil s tamnom fasadom naglašenom svijetlim bojama poput roze i plave te velikim prozorom ili staklenim dijelom. Upotreba boje i geometrijskih oblika daje mu suvremeni i futuristički osjećaj, što sugerira naglasak na dizajnu i brendiranju. 

Zračna Luka Mostar

Na društvenim mrežama napisali su kako su "prethodnih dana započeli s projektom preuređenja interijera i eksterijera zgrade Zračne luke Mostar. Cilj nam je stvoriti suvremeni i privlačan ambijent, s fokusom na unapređenje iskustva naših putnika".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zračna luka Mostar je u listopadu ostvarila 2621 putnika (717 u  listopadu 2022). Svi putnici su bili inozemni, nije bilo domaćih putnika, a jedan putnik je bio u tranzitu. 1461 putnik je bio dolazni, a 1159 putnika je bilo odlaznih. Mostar je ostvario 76 operacija (38 u listopadu 2022), od čega je bilo 64 operacije na redovnim linijama i 12 operacija generalne avijacije. Od početka godine Mostar je ostvario 18.597 putnika i ima realne šanse prijeći brojku od 20.000 putnika ove godine.