REAKCIJA NIKOLE RAGUŽA "HSP-u nitko nije dao potpise"

Nikola Raguž
hercegovina.info

Predsjednik HSP BiH Nikola Raguž oglasio se priopćenjem za javnost povodom HRS-ova priopćenja da je HDZ BiH dao novce i potpise da bi na izbore prijavio 12 stranaka. 

Spočitnuo im je u stilu HDZ-a BiH - jeftini populizam, a priopćenje kao i HRS-ovo prenosimo u cijelosti: 
 
"Predsjednik HSP BiH Nikola Raguž osvrnuo se na izjavu predsjednika Hrvatskih revolucionara (HRS) koji su uvijek na raspolaganju kad HDZ-u zatreba, koji su zaledili svoj status u HNS-u ili su izašli iz njega, a čiji predsjednik i sad stidljivo predsjednika HNS-a kako još tepaju „dragog tatu“ oslovljava sa „gospodine predsjedniče“. Revolucionari kažu kako je HDZ BiH prikupio potpise za 12 hrvatskih stranaka te im uplatio 25.000 KM za izlazak na izbore. Hrvatskoj stranci prava BiH niti je tko prikupljao potpise a niti je uplaćivao bilo kakav novac. Mi U HSP BiH smo bili i ostat ćemo slobodni te ćemo politički surađivati, s kim procijenimo da trebamo. 

U prilogu: Emotivni citat predsjednika HRS-a

„No, na kraju svega, drago nam je što se i u ovome pokazalo tko u političku arenu ide neskrivenih interesa i namjera, transparentno, javno, uz bok svoga naroda. Tko djelima, po tko zna koji put, pokazuje da stoji iza onoga što govori i propagira. Nema se što drugo, nego zahvaliti HDZ-u i „dragom tati“ što je i s ovime pokazao tko je jedina alternativa politici koju vode. Samo neka nastave ovako, uštedit ćemo na kampanji", rekao je u svom priopćenju Slaven Raguž koji je objavio popis stranaka kojima je HDZ pomogao da uopće izađu na izbore“.

Okanite se jeftinog populizma… Bog i Hrvati!, zaključuje se u priopćenju predsjednika Hrvatske stranke prava BiH Nikole Raguža.