RAZBOJNIŠTVO NA MOSTARSKIM ULICAMA Policija uhitila 30-godišnjaka i 26-godišnjaka zbog premlaćivanja i krađe usred bijela dana

Razbojnici Mostar
screenshot

Mostarska policija uhitila je dvije osobe od više napadača koje su jučer usred bijela dana u mostarskom naselju 'Panjevina' sačekali, pretukli i pokrali 48-godišnjaka.

Zbog osnovanje sumnje da su počinili kazneno djelo 'razbojstvo' u policijsku postaju su privedeni D. L. (1992.) i P. D. (1996.) i trenutačno se nad njima provodi kriminalistička obrada, naveli su iz MUP-a HNŽ.

S ovim monstruoznim slučajem su upoznati tužitelj i Odjel kriminalističke policije koji poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog kaznenog djela.

Podsjetimo, grupa razbojnika je jučer iza 14 sati fizički napala G. M. (48) koji je nastanjen u Austriji, a uz to su mu otuđili novac, mobiteli, osobne dokumente i kreditne kartice. Prema nekim informacijama otuđeno mu je više od 2000 eura, nekoliko stotina maraka te dva iPhone 14

Njemu je nakon napada ukazana liječnička pomoć na CUM-u Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede.