PRVA SMJENA DIREKTORA Miroslav Grubišić više nije na čelu JP 'Parkovi'

Miroslav Grubišić Parkovi

Miroslav Grubišić nije više direktor mostarskog javnog poduzeća 'Parkovi'.

Kako hercegovina.info saznaje iz više izvora, odluka o razrješenju Grubišića bi narednog tjedna trebala biti i službena, a uskoro bi se i Grad Mostar trebao očitovati.

Kontaktirali smo i sad već bivšeg direktora Grubišića, no niije bio pretjerano raspoložen za izjave.

"Ništa ne znam i ništa ne mogu komentirati. Izgleda da ste vi novinari uvijek korak ispred ostalih s informacijama", kazao nam je u telefonskom razgovoru.

Također, saznajemo da bi na ovu funkciju mogla zasjesti i dama iz HDZ kadrovske službe. 

Mostarski gradonačelnik Mario Kordić do petka nije ničim ukazivao na nezadovoljstvo u vođenju ovog javnog poduzeća na čijem je čelu bio Grubišić, no jučer je u naselju 'Bijeli Brijeg' uzeo trimer u ruke i poslao simptomatičnu poruku.

"S obzirom na to da je petak, a da slušamo stalno kako naša komunalna poduzeća nemaju vremena, nemaju kapaciteta i ne mogu stići, našao sam za shodno da nas par iz Gradske uprave, koji očito imamo viška vremena i svega, dođemo malo da im pomognemo, da damo ruke", kazao je gradonačelnik tom prilikom očito aludirajući na aktualna previranja u JP Parkovi.

Miroslav Grubišić prije angažmana u 'Parkovima' bio je zaposlen kao docent na Strojarskom fakultetu u Mostaru, a prije toga je bio u realnom sektoru.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.