PROMETNA U ČAPLJINI Vozači sinoć prevezeni na CUM, obojica teško ozlijeđeni

Hitna pomoć Čapljina
Ilustracija/Hercegovina.info

Za proteklih 24 sata (15/16.9.2021. godine), iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirane su tri prijave: na području Mostara dvije i na području Neuma jedna prijava, navodi se u biltenu MUP-a HNŽ.        

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je jedan prekršaj i to na području Neuma.                

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je sedam prometnih nesreća: na području Mostara tri, na području Čapljine dvije, na području Prozor-Rame jedna i na području Jablanice jedna nesreća.

Od evidentiranih događaja policija izdvaja:

15.9.2021. godine, oko 22:45 sati, dogodila se prometna nesreća na cesti M-17, u mjestu Čeljevo, u kojoj su sudjelovali B.A. (1955.) iz Čeljeva s vozilom marke Renault, S.H. (1997.) iz Višića s vozilom marke VW Golf i parkirano vozilo VW Passat vlasništvo M.B. (1998.) iz Čeljeva. Tjelesne ozljede zadobila su oba vozača i putnik u vozilu Renault M.A. Isti su vozilom Hitne medicinske pomoći DZ Čapljina prevezeni na CUM Mostar gdje je dežurni liječnik utvrdio da su B.A. i M.A. zadobili teške tjelesne ozljede. Upoznat je nadležni tužitelj, izvršen očevid.

Muška osoba B.A. (1955.) je hospitalizirana na Klinici za neurokirigiju Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar. Zadobio je teške tjelesne ozljede. Ženska osoba M.A. (1951.) je nakon obrade u Centru urgentne medicine (CUM) otpuštena na kućno liječenje, navedeno je u informaciji iz Ureda za informiranje SKB Mostar.