PRIZNALI KRIVNJU Sedmoricu pripadnika Hordi zla nakon nereda u Širokom Brijegu policija pustila uz prekršajne naloge

Policija kombi
Hercegovina.info

Sedam uhićenih navijača FK Sarajevo iz najvatrenije navijačke grupe Horde zla, nakon kriminalističke obrade u PU Široki Brijeg zbog nereda u kojem su sudjelovali pušteni su na slobodu uz prekršajne naloge, potvrđeno je za Klix.ba.

Kako je kazao tužitelj Tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije Josip Aničić mladići iz Sarajeva su priznali krivnju i kazali kako su spremni nadoknaditi štetu koju su izvali u tom gradu, nakon čega su uz potpisane izjave dobili prekršajne naloge.

Po njegovim riječima radi se o dobnoj skupini mladića od 20 godina i novčane kazne će platiti u iznosima od po 700 KM.

Ističe da pripadnike navijačke skupine Horde zla policija iz Širokog Brijega ispratila do mjesta Polog gdje ih je preuzela policija Hercegovačko –neretvanske županije kako bi ih sigurne sprovela prema Sarajevu.

Podsjetimo da su oni sinoć oko ponoći sudjelovalii u incidentima u Širokom Brijegu, te su tijekom noći uhićeni u klubu navijača FK Velež - Red Army u Mostaru.

Oni su u Širkom Brijegu oštetili dva vozila te nanijeli tjelesne ozljede trojici mladića od koji je jedan zatražio liječničku pomoć, a prilikom uhićenja kod njih je pronađena veća količina suzavaca, hladnog oružja, između ostalog nož te više teleskopskih i drvenih palica.