PRIJAVILI SAMI SEBI Policiji u Ljubuškom ukrali tri kotača sa zaplijenjenog "Audija", uskoro došli i po četvrti

Zimske gume
Ilustracija

Prošlog ljeta u ljubuškim Studencima dogodila se prometna nesreća koju će vlasnik "Audija" zasigurno pamtiti. Naime, policija mu je nakon prometne nezgode izuzela vozilo, da bi ubrzo nakon toga policiji sa zaplijenjenog vozila bila ukradena tri kotača, a počinitelj se nije libio doći i po četvrti. 

MUP ŽZH izbjegava odgovoriti na naš upit je li pokrenut stegovni postupak protiv policajaca koji su bili zaduženi za čuvanje vozila, je li itko kažnjen za te propuste i kako će MUP nadokanaditi štetu vlasniku, međutim priznaju da se situacija, koja više sliči na scenu filma "glup, gluplji... zapravo i dogodila. 

"PU Ljubuški je dana 16. veljače 2023. zaprimila prijavu od strane sjeladnika MUP-a ŽZH, raspoređenog na radno mjesto u Sabirnom centru za vozila, o krađi tri kotača (felge i gume) s gore spomenutog vozila marke "Audi". Na mjestu događaja policijski službenici OKP PU Ljubuški su izvršili očevid", navodi se, uz ostalo u odgovoru MUP-a. Tko god da je ukrao prve tri gume shvatio je da mu nedostaje još jedna u kompletu. 

"Zatim dana 3. ožujka 2023. PU Ljubuški je ponovno zaprimila prijavu od strane djelatnika MUP-a ŽZH, raspoređenog na radno mjesto u Sabirnom centru za vozila, o krađi jednog kotača s vozila marke "Audi". Policijski službenici OKP PU Ljubuški su izašli na mjesto događaja i izvršili očevidne radnje te pregledom šireg mjesta događanja pronašli kotač", navodi dalje MUP. O svemu je obaviješteno Tužiteljstvo ŽZH, koje vodi istragu u predmetu. 

Zimske gume

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.