POZNATI HUMANITARAC Ispovijest Banjolučanina koji je javio o preranoj smrti mladića iz Laktaša

Vučko i Mladen Dulić
Srpska.info

Banjolučanin Branislav Vučić je sugrađanima daleko poznatiji kao Vučko i inače je humanitarac koji je pomagao i pomaže kome god stigne. Njegova jučerašnja objava na društvenim mrežama o tragediji koja je obitelj Dulić iz Laktaša zavila u crno, zapalila je regiju.

Vučko je za Srpskainfo posebno istaknuo da cilj objave nijednog trenutka nije bio poziv na linč, jer se sada svi kako kaže, trebamo moliti Bogu za Mladenovu dušu.

"O obitelji Dulić znam samo dobre stvari i tako sam ih doživio. Živjeli su kao i sav naš dobri narod. Imam ja, kada ima i susjed moj. Radeći ovaj humanitarni posao, čuo sam od obitelji s kojima smo gurali našu priču, kako je Dragan Dulić (otac Mladena Dulića), uvijek tu, da pritrči i pomogne. Uzmi sada, a platit ćeš kada budeš imao, a ako i ne platiš, zaradio sam dosta, da pred Boga mogu čista srca. Ogrij se dobrotom i moli za mene", priča ovaj Banjalučanin.

Dodaje kako se o Mladenu nije puno ni znalo, jer je jednostavno “lebdio među nama”.

"On je onaj dobri dječak koji nije gazio mrave, jer ih je brojao. On je dječak iz susjedstva, koji nam popravi jutro, razvedri dan i osvijetli nebo. Dječak iz susjedstva je bio zemaljski, a sada je nebeski anđeo", istaknuo je Vučko. Nismo ga sačuvali, jer smo zakasnili.

"Zakasnili smo, odavno smo zakasnili. Zakasnili smo po rođenju. Zakasnili smo da se smijemo, zakasnili da plačemo. Zakasnili smo da se čuvamo, zakasnili da volimo… Zakasnili smo da budemo ljudi", kaže banjalučki humanitarac.

Svi nama uputio je i poruku da nikada više ne dozvolimo da nas opominju Gorani, Mladeni, da nas opominju naša djeca.

"Opominjimo jedni druge svaki dan, jer smo šutnju do sada puno platili", zaključio je Vučko.