POZNAT IDENTITET Uhićen muškarac koji je sinoć zapalio vozilo u Mostaru

Kombi požar Bišće polje
GP BiH

Uz magistralnu cestu M-17, u naselju Bišće polje, sinoć je došlo do požara na teretnom vozilu. Kako je doznala Hercegovina.info na mjestu događaja, požar na kombi vozilu je podmetnut, a počinitelj ubrzo uhićen. 

Potvrđeno je to i jutros iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

"Sinoć, oko 23,30 sati, patrola policije Policijske postaje Mostar Centar, sinoć je prilikom obavljanja redovitih zadaća, kroz naselje Bišće polje, primjetila nepoznatu osobu koja se trčećim korakom udaljava od parkiranog kombija, a iz vozila se primjetio plamen", navode.

"Patrola je zaustavila navedenu osobu koja je pri tom od sebe odbacila upaljač. Utvrđeno je da se radi o D.M. (1970) iz Zenice i isti je uhićen. Požar na voziliu stavljen je pod kontrolu od strane Vatrogasne postrojbe Mostar. S događajem je upoznat odjel krim. policija i nadležni tužitelj, te su poduzete sve potrebne mjere", stoji u priopćenju MUP-a HNŽ-a.

Kombi požar Bišće polje

FOTO  MOSTAR Podmetnut požar na vozilu

Uz magistralnu cestu M-17, u srijedu oko 23:30 sati došlo je do požara na teretnom vozilu. Na mjesto događaja upućena su tri vozila Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar, koji su požar…