POTRAŽNI TIMOVI, PSI, DRONOVI, TERMOVIZIJSKE KAMERE Za nestalom ženom u Stocu traga 40 gorskih spašavatelja

gss, potraga, Slipčići, gss, potraga, nestanak, Stolac
Ilustracija/GSS

Na poziv obitelji, gorske službe spašavanja pokrenule su sinoć akciju potrage i spašavanja za nestalom Stanislavom Vuković na području Poplata kod Stoca.

Za nestalom osobom sinoć je tragalo 40 gorskih spašavatelja iz HGSS Čapljina, HGSS Čitluk, HGSS Mostar, GSS Grude, GSS Ljubuški, GSS Široki Brijeg, HGSS Posušje, zajedno sa pripadnicima DVD Stolac i pripadnicima Policijske stanice Stolac, a angažirani su potražni timovi sa psima, dronovi i termovizijske kamere.

Nestala devedesetogodišnja Stanislava posljednji put je viđena jučer u 17 sati na Poplatima, a na sebi je imala teksasnu suknju smeđu košulju i crni prsluk.

"Molimo sve one koji su u međuvremenu vidjeli Stanislavu ili imaju informacije o njenom kretanju da se jave Hercegovačkoj gorskoj službi spašavanja Čapljina na broj 063 869 489 ili najbližoj policijskoj postaji na broj 122", priopćili su iz GSSuBiH.

gss,potraga,nestanak,Stolac

POTRAGA Nestala osoba s područja Stoca

Prema informacijama iz Policijske stanice Stolac, jučer oko 18:00 nestala je starija osoba na području Poplata. Riječ je o Stanislavi Vuković, rođenoj 10.10.1932. godine, javlja Stolac.city. U…