Potraga za migrantom osumnjičenim za ubojstvo na Ilidži traje, uključena i OSA

Potraga za migrantom osumnjičenim za ubojstvo na Ilidži traje, uključena i OSA
N1

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo i dalje rade na rasvjetljavanju i dokumentiranju krivičnih djela "Ubojstvo" i "Teška tjelesna ozljeda" izvršenih na području općine Ilidža 17.11.2020. godine, te se poduzimaju intenzivne mjere i radnje na pronalasku osoba koje se dovode u vezu sa istim.

O izvršenim krivičnim djelima i raspoloživim saznanjima obaviještene su sve policijske agencije u Bosni i Hercegovini, kao i Obavještajno-sigurnosna agencija.

Radeći na rasvjetljavanju i dokumentiranju vezanom za događaj u ulici Barska, područje općine Ilidža, policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo, došli su do saznanja da se u vrijeme ubojstva na navedenom mjestu nalazilla osoba inicijala A.H., rođen 1986.godine, državljanin Maroka.

"Molimo sve građane da eventualna saznanja o navedenoj osobi, odnosno njegovom kretanju ili mjestu boravka, dostave Operativnom centru Uprave policije MUP-a ŽS putem telefona 122 ili 033 206 666, odnosno 033 207 777 ili najbližoj policijskoj stanici", navode iz MUP-a ŽS.