FOTO  Potraga za dječakom se nastavlja, njegov pas se vratio kući

Potraga Nevesinje GSS
Hercegovina.info

Potraga za desetogodišnjim dječakom Vukašinom Samardžijom u Nevesinju tijekom jučerašnjeg dana i prethodne noći nije dala nikakve rezultate.

Pretraživan je teren Nevesinjskog polja od Bojišta do Krekova i Plužina i nisu pronađeni tragovi koji bi se pouzdano mogli dovesti u vezu sa dječakom. Informacije da je dječak viđen na tom području pokazale su se kao netočne.

Pas šarplaninac koji je bio sa dječakom kada je posljednji put viđen prije nestanka, vratio se kući jučer oko 15 sati, dok biciklo nije pronađeno, potvđeno je iz Civilne zaštite.

U potragu se uključio i helikopter.

Helikopterski servis Republike Srpske od jutros je uključen u potragu, potvrdio je Srni direktor Helikopterskog servisa Republike Srpske Boban Kusturić.

"Od rane zore smo uključeni u potragu i s jednim helikopterom pretražujemo teren. Ako bude potrebe, poslat ćemo još dva", rekao je Kusturić i dodao da se potraga obavlja u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Srpske i Civilnom zaštitom.

Potraga Nevesinje GSS

Podsjetimo, dječak je visok oko 130 cm, sitne je građe, crne kose i crnih očiju. Posljednji put je viđen u jakni plave boje s bijelim šarama, sivoj trenirci i smeđim gumenim čizmama.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.