POTRAGA ZA ČAPLJINCEM Ni drugi dan nije dao rezultata. Spašavatelji koristili čamce, dronove, raft i potražne pse

Potraga na Neretvi
HGSS Čapljina

Ni drugi dan potrage za nestalim Manojlom Elezovićem iz Čapljine nije dao rezultata. Spašavateljske ekipe brojnih GSS stanica iz BiH pretraživale su danas ponovno Neretvu, a potraga će se nastaviti ponovno sutra.

"Stanje je nepromijenjeno i nema novih informacija. Danas su stigle ekipe s čamcima, pretraživalo se korito rijeke Neretve, nizvodno prema granici. Ljudi na terenu pretraživali su i obalu, radilo se i s dronovima, no potraga za sada nije dala rezultate", kažu iz HGSS Čapljina za Hercegovina.info.

Potraga na Neretvi

"Prema informacijama koje su do sada stigle fokus je na potrazi u vodi, novih informacija koje bi nas usmjerile u drugom pravcu nema. Ekipe su se nešto prije 19 sati razišle te ćemo potragu nastaviti sutra".

GSS Žepče, ISS Mostar, HGSS Ljubuški, HGSS Čitluk, GSS Široki Brijeg, GSS Grude i GSS Posušje te čapljinski vatrogasci. Uz njih su se u potragu uključili i mještani, ali i rodbina nestalog Elezovića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podsjetimo, on se u subotu u večernjim satima uputio ka Neretvi gdje je često znao i prespavati. U nedjelju u jutarnjim satima izgubio mu se svaki trag te je prijavljen njegov nestanak policiji. Prema informacijama na Neretvi je pronađen njegov čamac.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.