Posavska družina od vješala

Ovu skupinu čine bivši partijski članovi, fratri s manjkom čovjekoljublja i domoljublja, ali s viškom sala, rimski wanna be proroci i mesije, šatro kulturnjaci i pripadnici dojčealgemajner brigade koja je bez ispaljenog metka napustila borbene položaje u Posavini, da bi iz dobro utvrđenih bunkera Minkena, Frankfurta i Pariza otvorila rafalnu paljbu po prvom hrvatskom predsjedniku optužujući ga za izdaju!?
Tko plaća ovu skupinu, za čije interese oni rade samo su neka od bezbroj pitanja koja su se postavljala, ali koja su ostajala bez odgovora. Ali, poznata je ona narodna kako prije ili poslije i zemlja progovori, pa je tako bilo i u ovom slučaju. Portal provjereno.org je objavio jednu zanimljivu storiju koja ja donijela odgovore na neka od ovih do sada ne odgovorenih pitanja, ali je istovremno potakla čitatelja da si postave nova.

Bogumili Nikolov

Prenosimo članak objavljen početkom tjedna na portalu provjereno.org

____________________________________________________________

Marksist ĐURO (Mato) KESIĆ zvani POLE je “prljavac” iz Domaljevca-Šamca

Đuro Kesić Pole je Hrvat po rođenju, komunist po uvjerenju, lažni demokrata, kvazi - pisac i osvjedočeni hrvatomrzac

Tko je “pravac” iz Domaljevca-Šamca koji je silno motiviran za vođenje prljave kampanje protiv HDZBiH i Borjane Krišto. Portal www.provjereno.org došao je do identiteta ovog “prljavca”. Riječ je o ĐURi (Mato) Kesić zvani POLE. Pole je rođen 1957. godine u Domaljevcu. Osnovnu školu završio u Domaljevcu. Pole je završio gimnaziju završio u Orašju i nećete vjerovati ovaj čovjek koji drži lekcije po portalima je izgubio jednu godinu tj. Propao. E moj Pole.

Kako to doliči ideologiji marksizma Pole je studirao u Beogradu (a ne u Zagrebu) na Fakultetu političkih nauka - smjer: nastavni, zanimanje: Profesor marksizma i socijalističkog samoupravljanja. Kao loš student Pole nikada nije mogao raditi u nastavi (kao professor. odmah po završetku fakulteta zaposlen "u struci" kao savjetnik u STAKLENICIMA Domaljevac

Oženjen Snežanom (diplomirana pravnica iz Crnjelova kod Bijeljine, Srpkinja po nacionalnosti), ima dvoje djece Risto (po puncu koji mu je za uzvrat kupio u to vrijeme novi auto) i Svetlana (djeca su sasvim OK)

U bivšoj državi visokopozicionirani općinski kadar SKJ s perspektivom napredovanja u Partiji. Za vrijeme rata pobjegao u Minhen kod punca Riste i nije dolazio do kraja rata (čak niti na sahranu kada mu je, kao vojnik HVO-a iz 104. brigade, poginuo brat)

Zaposlen u privatnom trgovačko (trgovina na malo i veliko) - proizvodnom (proizvodnja vode za piće) poduzeću Yimor d.o.o. Domaljevac (ovo poduzeće, tj. vlasnici su najveći protivnici HDZ BiH jer su jednog od vlasnika ubili Srbi u Bosanskom Šamcu na početku rata. Sam je ostao u Šamcu jer "neće njemu Srbi ništa - to su njegovi prijatelji" - ovaj čovjek je bio veliki prijatelj i uzor našem POLETU!

Pole je blizak svakakvim opcijama: SKJ, NHI, Lijanovići, HDZ1990, a sada je predsjednik OO novoformirane Posavske stranke i pozicioniran je na 9. mjestu za Skupštinu Županije Posavske (ako ovakav čovjek prođe ...).

Ostao je komunista u duši i srcu!

Sudjelovao je na svim izborima poslije rata, uključujući i zadnje izbore za Vijeće mjesne zajednice Domaljevac i na svim izborima je bio veliki GUBITNIK!

2008., na lokalnim izborima, bio je neovisni kandidat za načelnika općine Domaljevac - Šamac ali je, nekoliko dana prije izbora, na javnom skupu HDZ1990 odustao od kandidature u korist kandidata HDZ1990 (Željko Josić, sadašnji načelnik općine Domaljevac - Šamac) koji mu je nakon izbora zaposlio suprugu Snežanu na mjesto Šefa službe za pravne poslove i branitelje (kasnije je načelnik branitelje prebacio u novu službu - zbog reakcije građana - koja još uvijek nema šefa)

Pole sudjeluje i u tekstovima na www.e-posavina.com pod pseudonimom Dean Rant, a ovdje su još aktivno uključeni i Slavo Kukić, fra Petar Jeleč, ...

Poletov kum je Jago Đukić iz Domaljevca (jedini iz grupe koji je oženjen Hrvaticom) - čovjek kojemu se nedavno udavala kći i dok je bilo vjenčanje u crkvi on i kum Pole su pripremali vatromet kako ne bi morali ući u crkvu

Đuro Kesić Pole je Hrvat po rođenju, komunist po uvjerenju, lažni demokrata, kvazi - pisac i osvjedočeni hrvatomrzac. (Izvor: Provjereno.org)

Posavski obzor