PONOVNO RADIO NOŽ Novi napad na redakciju portala Hercegovina.info

PONOVNO RADIO NOŽ Novi napad na redakciju portala Hercegovina.info
Hercegovina.info

Privatni automobil vlasnika portala Hercegovina.info noćas se po treći puta našao na putu plaćenika koji žele uznemiriti redakciju portala. Ponovno su, u mostarskom naselju Bijeli Brijeg nožem izrezane gume na osobnom automobilu Marija Ćosića. Na drugim automobilima u okruženju nije bilo štete, što govori da se ovdje radi o jasnim porukama vlasnicima i redakciji. Ponovno je o svemu obaviještena policija, koja je obavila očevid, baš kao i ranije. 

Prethodni napad na imovinu vlasnika portala dogodilo se 10. siječnja ove godine, kada su također na istom vozilu izrezane sve četiri gume. Na istom vozilu razbijano je i zadnje staklo, a uporedo s člancima o urbicidu u Mostaru. O svakom fizičkom i verbalnom napadu na redakciju obaviještena je policija. Sama činjenica da se dogodila repriza, govori da su kvaliteta života i sigurnost u Mostaru upitni. 

Portal očito smeta krimogenim elitama, koje su navikle da sigurno godima pljačkaju bez ikakvih posljedica. Međutim, kako smo naveli i nakon prethodnog incidenta, naš rad nije i neće biti upitan, premda nerad onih koji bi morali brinuti o sigurnosti građana, pa i redakcija, već sad ostavlja gorak okus u ustima.