Ponos Posavine

posavski obzor

Srdačno i

sa velikom podrškom pozdravljam komentar koji je napisao gospodin Juraj Marić, kao i cjelokupan angažman portala posavski obzor koji ujedinjuje hrvatski narod za razliku od drugih portala koji hrvatski narod žele zavaditi.

Još za vrijeme bivše YU, Ranković kao tadašnji glavni šef svih kontraobavještajnih službi sigurnosti, radio je na razbijanju jedinstva hrvatskog naroda.
Na temelju iskustva iz prve YU ali i iskustva iz WWII, Ranković je znao; hrvatski narod može pokoriti samo ako ih po regijama odvojiš i zavadiš.
Od tada su razni cinkaroši i tužibabe komunističkog režima vrijedno radile na stvaranju animoziteta među hrvatskim narodom. Hrvati iz Posavine i Hercegovine, pokazali su se u svim ratovima kao orah koji se ne drobi tako lako i zato i jesu opstali a to tada nije odgovaralo Beogradu kao ni sada Sarajevu.

Podgrijavanje animoziteta medju Hrvatima, Sarajevo je samo preuzelo od velikosrpske ideologije koja je trajala od prve YU do 1995. godine..

Sarajevo je danas isto što i Beograd sa kraja 80-ih godina. Etnički očišćen grad u kojem bošnjačka politička i intelektualna elita, preko kvazi bosanstva radi na stvaranju unitarne države u kojoj bi oni vodili glavnu riječ a ostali bi bili nacionalna manjina. Sadasnja FBiH je dokaz kako bi Hrvati prošli u unitarističkoj BiH.

Zato Hrvati dragi, ne gutajte sarajevske unitarističke baklave od kojih Hrvati mogu na sebe samo propast navući.
Zato su hrvatski forumi puni bosnjačkih komentatora koji se ispod nickova kriju kao hijene i propagiraju među Hrvatima posavsko-hercegovački sukob. Samo naivni Hrvati mogu upasti u ovakvu prljavštinu bošnjačkih unitarista.

Interesantno je zašto bošnjaci toliko vole Posavinu???!!!
Kao eto bore se za nju a u stvari pljuju po Hrvatima Hercegovine, Rame, Uskoplja i središnje Bosne, dok istovremeno svejedno im je za Bošnjake Srebrenice i područja istočne Bosne koji je u srpskim rukama???!!!

U travnju 1993 god. Izetbegović i Krajišnik potpisuju sporazum o nenapadanju, i od tada bošnjačka strana ide u usovajanje hrvatskih područja a sa Srbima do kraja rata nisu imali ni jednu ozbiljniju bitku niti su od Srba vratili niti jednu njivu.

Iako su svi znali da srpska vojska sprema osvetu Srebrenici zbog krvavog pravoslavnog Božića u selima istočne Bosne, Alija Izetbegović nije poslao bosnjačku vojsku u pomoc Bošnjacima samo zato jer je bio zauzet protjerivanjem Hrvata iz Središnje Bosne, Uskoplja i Rame.
Eto Bošnjaci, to je prava izdaja i to iz vaših bošnjačkih redova. Probajte malo gledati vlastitu sarajevsku izdajničku kost.
Perite svoj prljav veš a tuđi ostavite njegovom vlasniku.

Imate vi što spašavati od Vlasenice do Srebrenice i zato napadajte svoje Sarajevo koje vas stvarno izdalo i ostavite na miru Zagreb, Mostar, Bugojno, Vitez, Orašje i Odžak jer to je hrvatska briga a ne vaša.

Veliki pozdrav svima onima koji su zaslužni za hrvatski portal kao sto je posavski-obzor.

S postovanjem Crovata