POLICIJSKI BILTEN 11 prometnih nesreća, teško ozlijeđena pješakinja

Policija auto Mostar
Ilustracija/Hercegovina.info

Za protekla 24 sata (27/28.12. 2021. godine), iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je sedam prijava: na području Mostara četiri, na području Čitluka jedna, na području Jablanice jedna i na području Stoca jedna prijava.       

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 11 prometnih nesreća: na području Mostara pet, na području Konjica tri, na području Jablanice jedna, na području Čapljine jedna i na području Prozor-Rame jedna nesreća. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dvije osobe lakše tjelesne ozljede, navodi se u biltenu MUP-a HNŽ.

Od evidentiranih događaja policija je izdvojila: 

27.12.2021. godine, u 14 sati, dogodila se prometna nesreća u Ul. Mostarskog bataljona u Mostaru u kojoj su sudjelovali D. B. s vozilom marke Suzuki Vitara i pješakinja N. H. (1948.) koja je zadobila teške tjelesne ozlijede. Upoznat je nadležni tužitelj, i izvršen je očevid.

Suzuki je specijaliziranim vozilom 'pauk' prebačen u krug Policijske uprave Mostar gdje će biti izvršeno tehničko vještačenje vozila, a sve po naredbi dežurnog tužitelja.