VIDEO  Policija objavila novu snimku uhićenja braće Vidović. "Cvile i mole za milost"

braća Hofman

Ljuban (28) i Miljan Vidović (31), poznatiji kao braća Hofman, dvojac koji je posljednjih dana u široj javnosti postao poznat zbog snimki na kojima maltretira ljude, uhićeni su u petak u Beogradu.

Kako se vidi na snimci koja se pojavila na društvenim mrežama, pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) uhitili su pet osoba. Njima su lisice na ruke stavljene u restoranu u trgovačkom centru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Policija je sad objavila novu snimku uhićenja. Kako se vidi na snimci, pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) upadaju u restoran i jure prema stolu za kojim braća sjede. Bacili su ih na pod, rušili stolice i vikali: "Policija, lezi dole!"Ljubanu i Miljanu određeno je zadržavanje od 48 sati.

Braća su se danas pred tužiteljem u Beogradu izjasnili da nisu krivi za kaznena djela za koja ih terete. Izvor Telegrafa tvrdi da su braća u pritvoru plakala. "Cvile kao curice, molili su za milost. Cijelo vrijeme su govorili: Nećemo više nikad, molimo vas", kaže izvor za Telegraf.

Proširile se snimke na kojima maltretiraju ljude

Podsjetimo, nakon snimke iz Modriče u BiH, na kojoj kickboksač Ljuban Hofman Vidović u društvu više nepoznatih muškaraca upada u nekoliko ugostiteljskih objekata prijeteći vlasnicima, pojavila se i snimka njegovog brata Miljana.

Muškarci sa snimke na kojoj Ljuban Vidović prijeti po kafićima u Modriči kasnije su rekli da je sve bilo samo šala, a to je potvrdio i vlasnik jednog od objekata iz Modriče koje je Hofman obišao.

Na drugoj snimci koja se širi Miljan maltretira jednog konobara jer se navodno neprimjereno obraćao njegovoj kćeri.U društvu s njim su još dva muškarca. Miljan Hofman na snimci šamara konobara i udara ga u trbuh. Snimka je navodno nastala u restoranu na Fruškoj gori, piše Klix.

Braća Hofman su inače rodom iz Bijeljine i obojica su bili uspješni kickboksači. Od ranije su poznati policiji zbog više kaznenih djela, među kojima su i otmice. Miljan Hofman ove je godine snimljen u društvu batinaša koje je predvodio glavni tajnik vlade Srbije Novak Nedić prije SNS-ovog mitinga u Pančevu, piše Klix.

Ljuban Hofman Vidović je nekadašnji prvak Еurope u kickboksu. Pravosuđe Republike Srpske za njim i bratom Miljanom Vidovićem tragalo je više od četiri godine u okviru istrage o otmici Nenada Jakovljevića iz Bijeljine iz svibnja 2018. godine.