VIDEO  Plesali kolo na plaži u Neumu, policija im pokvarila zabavu

Neum,kolo,policija,turisti
tik tok

Putem društvene mreže tik tok širi se video nastao u utorak na kojem se vidi veći broj turista na plaži hotela Zenit u Neumu kako uz glasnu glazbu sa zvučnika pleše kolo u kupaćim gaćama i kostimima.

Pošto se kolo proširilo preko cijelog mola te blokiralo prolaz ostalim kupačima, a zvučnik s kojeg je puštana izvorna glazba je ometao mir gostima hotela, pozvana je policija koja je veseljacima koji su se uhvatili u kolo pokvarila zabavu.

Sadržaj se učitava...

Video je postao viralan, a neke komentare s facebooka prenosimo u nastavku:

"Fino mu gospodin u uniformi napiše kaznu remećenja javnog reda i mira nekih 200 maraka i zalijepi mu još na to i ispijanje alkohola na javnoj površini još bar stoju i nek objave sve novine, pa će drugi put razmisliti hoće li nositi ozvučenje za predizborni skup na plažu."

"Ništa ne može nadmašiti spektakularnost tradicionalnog kola na obali mora. Plaža hotela Zenit je definitivno idealno mjesto za to, uz osvježavajući zvuk valova koji prati korake. Sigurno je da su svi gosti hotela oduševljeni ovom nevjerojatnom izvedbom. Kulturna eksplozija na svom vrhuncu."