Ovo su datumi do kada možete pogledati jeste li na biračkom spisku; Posebni datumi za Mostar

Vlatko Marinović, predsjednički kandidati, Hrvatska, Kočerin, izbori, neovisna lista, glasovanje, koronavirus, Središnje izborno povjerenstvo, izbori, spiskovi, izbori, glasovanje, Središnje izborno povjerenstvo, Središnje izborno povjerenstvo, izbori, birači, izbori, glasovanje, Središnje izborno povjerenstvo, devedesetka, opći izbori 2022, izbori, glasovanje, Središnje izborno povjerenstvo

Središnje izborno povjerenstvo (SIP) BiH podsjeća javnost da je u tijeku aktivnost izlaganja izvoda iz Privremenog biračkog spiska koja je započela 18.7.2020. godine i trajat će do 17.8.2020. godine, a za provedbu izbora za Gradsko vijeće Grada Mostara ova aktivnost traje u periodu od 23.8. do 22.9.2020. godine.

SIP BiH poziva sve osobe da izvrše uvid u izvod iz Privremenog biračkog spiska u svojoj općini/gradu, te ako raspolažu informacijom o eventualnom postojanju podataka o umrlim osobama u evidenciji Privremenog biračkog spiska, da centru za birački spisak u svojoj općini/gradu prijave navedenu informaciju.

Središnje izborno povjerenstvo BiH je u vezi s naprijed navedenim sačinila Vodič za prijavu podataka o umrlim osobama u podacima Privremenog/Središnjeg biračkog spiska koji je dostupan javnosti na web stranici SIP, priopćeno je iz Ureda za informiranje SIP-a.