OTVOREN I MEPAS Najavili popuste do 4. lipnja

Mepas Mall
hercegovina.info

Nakon nešto više od dva mjeseca s radom su počeli tržni centri. Onaj najpoznatiji mostarski Mepas Mall počinje raditi sa stilom.

Na facebooku su najavili popuste do 4. lipnja.

"Vaš omiljeni shopping centar ponovno vas čeka sa svim otvorenim trgovinama. A najbolji način za povratak su, naravno, odlični popusti i prilika za kupovinu omiljenih stvari na koje smo čekali danima.
U ovo lepršavo godišnje doba konačno možete zakoračiti veselo i u trendu s novim kolekcijama koje vas željno iščekuju. To je više nego dovoljan razlog da posjetite Mepas Mall i vratite se u „normalni život“ sa stilom!"

"Povodom otvaranja, Mepas Mall organizira Shopping Dane od 28.05.-04.06.2020., u kojima vas očekuju popusti i vrhunske cijene, kako bi povratak u „novo normalno“ bio što ljepši i ugodniji.

No, iako su cijene niže, mjere sigurnosti i čistoće nisu popustile! Mepas Mall je svakako pojačao redovno održavanje svih prostora centra, te se posebna pažnja posvećuje redovnom dezinficiranju svih dodirnih površina u centru i zajedničkih sanitarnih prostorija".

"Svakako vas molimo da dezinficirate ruke prilikom ulaska u centar i poštujete preporuke poput nošenja maski i rukavica, te držanja razmaka od minimalno 2 metra između sebe i drugih. Sve druge mjere, koje će posjet Mepas Mallu učiniti sigurnijim, potražite na pločama i površinama unutar centra.

Vrijeme za shopping u omiljenom centru konačno je došlo! Iskoristite ga maksimalno, uz odlične uštede, ali ne zaboravite biti odgovorni!", zaključili su iz Mepasa.