Otkazan koncert Marka Perkovića Thompsona u Grudama

Marko Perković Thompson
Marko Perković Thompson

Koncert Marka Perkovića Thompsona koji se 16. srpnja trebao održati u Grudama, točnije  Bobanovoj Dragi je otkazan. Priopćili su to iz Udruge 'Zvonik' Bobanova Draga koja je isti i organizirala.

"Zbog iznenadne okolnosti u obitelji Marka Perkovića Thompsona, naš popularni pjevač morao je otkazati koncert u Bobanovoj Dragi kojeg je trebao održati u subotu, 16.07.2022. Ipak će uoči blagdana svetog Ilije i u sklopu kulturnog ljeta u župi Gorica-Sovići na istom mjestu koncert održati Mladen Grdović, uz predgrupu Afrodita i to dan ranije, u petak, 15.07.", napisali su.

"Ulaznice za Marka Perkovića Thompsona s datumom od subote i dalje su u prodaji i vrijede za petak, dakle, svi oni koji su kupili ulaznice za koncert Thompsona istu mogu iskoristiti dan ranije. Također, moguć je i povrat novca uz predočenje ulaznice na svim prodajnim mjestima kao i na samom mjestu održavanja koncerta", navode.

"Želimo izraziti punu moralnu podršku obitelji Perković i naše molitve su upućene za ozdravljenje mladog čovjeka. Pozdravljamo i dolazak Mladena Grdovića u Bobanovu Dragu, a iako stiže zahvaljujući nepredvidljivim okolnostima, dobro je došao. Neće se ljutiti što će nam i dalje biti u mislima cijeli ovaj slučaj i što ćemo i dalje priželjkivati gostovanje Marka Perkovića u našem mjestu nekad u budućnosti. A zasigurno ćemo svi zajedno misliti na njega i njegovu obitelj", poručili su iz Udruge 'Zvonik' iz Bobanove Drage.