OTAC UBOJICE IZ GRADAČCA "Policija ga je najbolje znala, da su ga barem na vrijeme zatvorili"

Nermin Sulejmanović
Facebook

Fikret Sulejmanović, otac trostrukog ubojice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića, rekao je da se srami svog sina koji je ubojstvom troje ljudi potresao cijelu regiju.

"Majka mu je preminula prije nekoliko godina i živjela je s njim. Policija ga je najbolje poznavala. Da su ga samo na vrijeme zatvorili, da su sklonili Nizamu, da su nešto poduzeli u tom slučaju... ali vidjeli ste da se nitko time nije bavio pa smo dočekali da on eksplodira i napravi što je napravio", izjavio je otac Fikret Sulejmanović, a prenosi Blic.

Ustvrdio je da je upoznao snahu Nizamu Hećimović, koju je njegov sin ubio prošlog petka, kao i njihovu osmomjesečnu bebu. Tada je pomislio da se Nermin smirio.

"Dobio je bebu, mislio sam da će biti bolje i da se popravio"

"Odlučio sam jednog dana posjetiti ih pa sam spustio glavu i otišao kod njih. Vidio sam Nizamu i bebu na pet minuta. Bio sam sretan. Dobio je dijete, mislio sam da će biti bolje, da se popravio, da će biti sve bolji zbog bebe. No ostao je isti. Tko se ne bi nadao za svoje dijete da će biti bolje?" pita se ožalošćeni otac.

Dodao je da je toliko potresen da samo uzima tablete i gleda u strop te želi sve zaboraviti.

Što je napravio Nermin Sulejmanović?

Podsjetimo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubojstvo, počevši od svoje nevjenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji zbog obiteljskog nasilja. Ubojstvo je počinio ispred vikendice u mjestu Sibovac, blizu Gradačca.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevjenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina, turske državljane Džengiza Ondera i Džengiza Denisa. U krvavom pohodu ranjena je i majka, supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti u tuzlanskoj bolnici.