OPREZ Na više parkinga pojavili se lažni kontrolori koji prodaju karte vozačima

MO Parking
Hercegovina.info

Iz poduzeća Mostar Parking upozorili su građane da su se na ulicama grada u proteklom razdoblju na više mjesta pojavili lažni kontrolori koji traže novac za parking.

"Upozorenje za sve građane Grada Mostara i korisnike javnog parkinga u Mostaru. Zamijećeni su lažni kontrolori koji na javnom parking prostoru Grada Mostara vozačima naplaćuju parking. Podsjećamo da kontrolori Mostar Parkinga ne naplaćuju parking, nego samo vrše kontrolu nad parkiranim vozilima. Kontrolori Mostar Parkinga imaju verificirane akreditacije poduzeća, kao i odjeću s vidljivim oznakama poduzeća.

Korisnici velikog parking prostora kod zgrade HNK-a (veliko parkiralište na prostoru nekadašnje zgrade HIT-a) su korisnici velikog parking prostora kod zgrade HNK-a, (veliko parkiralište na prostoru nekadašnje zgrade HIT-a), kao i na području Titove ulice su ovih dana primijetili lažne kontrolore koji pokušavaju naplatiti parking karte. Ako kojim slučajem dođete u kontakt s kontrolorom koji Vam nudi parking kartu u zamjenu za novac, molimo Vas da takav slučaj prijavite Mostar Parkingu, a kartu odbijete. Prihvaćanjem riskirate kaznu za neplaćeni parking jer vaš „plaćeni“ parking neće biti vidljiv u sustavu naplate Mostar Pakringa. Isto vrijedi i za sva javna parking mjesta u Gradu Mostaru koja su pod nadležnosti Mostar Parkinga", naveli su iz navedenog poduzeća.