ON VOLI ISLAMSKU DRŽAVU, ONA NJEGA Zatvorska službenica se zaljubila u zatvorenika iz Srbije, nastavak za nju nije dobar

Zatvor rešetke ruke
Ilustracija

Policajka, čuvarica u zatvoru se zaljubila u zatvorenika iz Srbije, simpatizera terorističke skupine IS, te se s njim upustila u romantičnu vezu, navodi policija.

Rasplet je očekivan – čuvarica je suspendirana, a trenutno se vode intenzivne istrage o mogućim zlouporabama položaja. Ljubavna afera zatvorske službenice iz Graza i zatvorenika iz Srbije donijela je teške posljedice po dotičnu čuvaricu, piše Kroativ.

Zbog ljubavi prema simpatizeru terorističke skupine IS već je bila suspendirana, a sada je protiv nje Austrijsko državno odvjetništvo pokrenulo istragu zbog zloporabe položaja, piše Kleine Zeitung. “Riječ je o kršenju zaštite podataka” , potvrdio je za austrijsku novinsku agenciju APA glasnogovornik tužiteljstva Hansjörg Bacher te dodao je da su na početku istrage.

Odvjetnik suspendirane policajke krivi 26-godišnjaka: “Počinitelj je pokušao iskoristiti društveni život besprijekorne i uzorne službenice za vlastitu korist.”