OGLASIO SE MUP O SUKOBU U SPLITSKOJ Otac i sin napali osobu na motoru, otac ga udario automatskom puškom

Uhićeni otac i sin u Mostaru
Hercegovina.info

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije oglasilo se povodom jučerašnjeg incidenta u mostarskoj Splitskoj ulici.

Kako je navedeno u MUP-ovom biltenu jučer oko 14:55 sati policijski službenici policijske postaje Mostar-Centar su u ulici Splitska u blizini ugostiteljskog objekta 'Tramvaj pub' čuli galamu i primijetili dva zaustavljena vozila marke BMW kojima su prethodno upravljali otac i sin E. R. (1970.) iz Mostara i R. R. (2000.) iz Mostara.

Navedeni su, nakon što su zaustavili vozila, napali osobu na motoru D. V. (1983.) iz Mostara. Tom prilikom je E. R. automatskom puškom zaustavio D. V. i udario ga istom u predjelu lijevog lakta u namjeri da se obračunaju nakon čega je D. V. skuterom pobjegao s lica mjesta i došao u policijsku postaju Mostar-Centar.

Policijski službenici koji su se nalazili u blizini mjesta događaja brzo su stavili pod kontrolu E. R. i R. R. te osigurali lice mjesta do završetka očevida od strane djelatnika iz Odjela kriminalističke policije PU Mostar.

E. R. i R. R. su lišeni slobode, a vozila su prevezena u krug PU Mostar.

Policijski službenici su izuzeli pištolj marke 'Astra' s pripadajućim okvirom od R. R., a o cijelom slučaju je upoznat nadležni tužitelj.