OGLASILI SE I IZ MUP-a ŽZH Uhićeno je devet pripadnika Hordi zla, a ozlijeđene su tri mlađa muškarca iz Širokog Brijega

Zgrada policije Široki Brijeg
mup žzh

Dana 26.11.2022. godine u 23.25 sati PU Široki Brijeg je od strane dežurnog liječnika DZ Široki Brijeg zaprimila prijavu da su tri mlađe muške osobe s područja Širokog Brijega pristupile u DZ Široki Brijeg s lakšim ozljedama, priopćeno je danas oz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

Postupajući po prijavi, policijski službenici PU Široki Brijeg su došli do saznanja da su navedene osobe, od kojih su dvoje stariji maloljetnici, napadnuti od strane više nepoznatih osoba dok su se isti nalazili u osobnom motornom vozilu marke „Passat“ na križanju Ulice dr. Jure Grubišića i Ulice fra Didaka Buntića u Širokom Brijegu.

Daljnjim radom na terenu utvrđeno je da se u vezu ovog događaja dovode dva vozila, VW GOLF i SEAT Leon, bh registarskih oznaka, koji su se uputili u smjeru Mostar.

Policijski službenici PU Široki Brijeg su o navedenom izvijestili PU Mostar čiji policijski službenici su locirali gore navedena vozila te uhitili devet osoba.

M.P.(2000.) iz Ilidže, E.H.(2000.) iz Vogošća, E.B.(2003.) iz Novog Grada Sarajevo, V.I.(2002.) iz Sarajevo Centar, M.B.(1996.) iz Sarajevo Centar, N.B.(1999.) iz Ilidže, A.H.(1999.) iz Novog Grada Sarajevo, B.O.(2002.) iz Novog Grada Sarajevo i F.H.(1996.) iz Sarajeva Stari Grad su prevezeni u službene prostorije PU Široki Brijeg na daljnje postupanje, a uz konzultaciju s dežurnim tužiteljem ŽZH u Širokom Brijegu istima su uručeni prekršajni nalozi temeljem Zakona o J RiM-u Županije Zapadnohercegovačke, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.