ODVJETNICI ENISE KLEPO Podnijeli smo kaznenu prijavu, očekujemo brzu istragu i adekvatnu reakciju suda

hotel jablanica,nasilje na poslu,Enisa Klepo,Amir Džafić,žrtva nasilja,Enisa Klepo,hotel jablanica

Odvjetnici Enise Klepo podnijeli su kaznenu prijavu protiv vlasnika hotela Jablanica, koji je prije tjedan dana brutalno pretukao djelatnicu, jer je najavila otkaz u hotelu i tražila zadnju plaću. 

Iz zajedničkog odvjetničkog ureda Nada Dalipagić, Jelena Dalipagić Crnjac i Goran Crnjac za Hercegovina.info su potvrdili da su kao punomoćnici oštećene Enise Klepo podnijeli kaznenu prijavu nadležnom tužiteljstvu u Konjicu protiv vlasnika hotela Jablanica zbog kaznenih djela - teška tjelesna ozljeda, ugrožavanje sigurnosti i nasilničko ponasanje, te da očekuju brzu i potpunu istragu te adekvatnu reakciju suda obzirom da je Enisa zadobila užasne tjelesne ozljede i traumu za cijeli život.

U Jablanici je sutra najavljen prosvjed podrške Enisi, koja je u ispovijesti našem portalu ispričala što se dogodilo kobnog dana u hotelu. Ona je u nasrtaju stokilaša, vlasnika hotela, mogla ostati i bez vida, a zadobila je teške tjelesne ozljede. 

Unatoč svemu nije zadržan u pritvoru, te je kući došao u isto vrijeme kao oštećena, koja je bila hospitalizirana u bolnici u Mostaru. Tamo su njezine ozljede okarakterizirane kao teške.