Od 15. lipnja bh. vlakom prema moru

Pruga
Pruga

Sezonski vlak iz Sarajeva će polaziti svakog jutra u 07:15 sati, a u Čapljinu će stizati u 09:32 sati. Iz Čapljine će vlak polaziti svaki dan u 19:25 sati, a u Sarajevo će stizati u 21:42 sati. Vlak će se zaustavljati u stanicama Hadžići, Konjic, Jablanica Grad, Mostar i Žitomislići.

S autobuske stanice Čapljina autobus za Neum polazit će u 10:05 sati, a iz Neuma za Čapljinu u 18:00 sati. Prihvat i iskrcaj putnika u Neumu bit će na stajalištu „Magistrala" na ulazu u Neum, s magistralnog puta Opuzen-Neum. Ukupna cijena vozne karte (vlak + autobus) Sarajevo-Neum u jednom pravcu iznosi 20,30 KM, a cijena povratne karte iznosi 33,30 KM.

Rok važenja povratnih voznih i autobuskih karata je 15 dana. Sa autobuske stanice Čapljina autobus za Makarsku i Split polazit će u 10:05/10:10 sati. Putnici mogu silaziti na stajalištima Gradac, Zaostrog, Podace, Tučepi. Ukupna cijena karte za Makarsku je 29,30 KM, a za Split 34,30 KM. Povratak autobusima iz pravca Splita i Makarske nije osiguran.

Sve karte za vlak i autobus kupuju se na prodajnim mjestima Željeznica FBiH. Za grupe od 30 i više putnika, Željeznice FBiH u suradnji s Autohercom u mogućnosti su organizirati jednodnevne izlete iz Mostara i Čapljine prema Blagaju, Počitelju i Kravicama. Zainteresirane grupe trebaju poslati zahtjev na [email protected]