Obraćanje Daria Kordića prijateljima i Hrvatskom narodu

Milost vam i mir od Svemogućeg Boga. Moje srce je radosno što vam mogu s ponosom u Gospodinu izreći najiskreniju čestitku za blagoslovljen rast i sazrijevanje naše mrežne stranice koja ovog zadnjeg kolovoškog vikenda dostiže brojku od 15 tisuća prijatelja koji slave i hvale Presveto Trojstvo i ljube svoju Domovinu, hrvatske branitelje i obitelj. Ovo plemenito djelo očito potječe od našeg premilog Nebeskog Oca, čudesno ga vodi Duh Sveti, Duh Istine i zato su krasni plodovi ove stranice: ljubav, vjera, mir, nada, pravda, dobrota, solidarnost. Nit vodilja našeg bratskog i sestrinskog povezivanja je sadržana u zlatnom pravilu: ,, Sve što želimo da ljudi čine nama, činimo i mi njima! " A tko to tako žarko s plamenom ljubavi promiče istinske kršćanske vrijednosti.

Najvećim dijelom hrvatska mladež i to me čini presretnim. Vi sa svojim čistim dušama za uzor uzimate naše svete, hrabre hrvatske branitelje koji u časnom Domovinskom ratu primjerom pokazaše da nitko nema veće ljubavi od ove, položiti svoj vlastiti život za svoje prijatelje i za svoju Hrvatsku Domovinu. Meni je čast da sam mogao biti uz naše hrvatske vitezove, dijeliti dobro i zlo s njima, diviti im se i ponositi se njima u Kristu. Iako sam nemam pristup internetu dobivam glasove i osjećaj u srcu me potiče da uskliknem: hvala, hvala vam, doista ste blaženi jer pohađajući duhom mene u tamnici iskzujete silnu ljubav prema svakom hrvatskom branitelju, vašem milom tati, bratu, sinu.

Zato vas sve istinski doživljavam kao dostojne nasljedovatelje vaših ponosnih očeva koji ćete sve više biti i već jeste svjetlo svijeta i sol Svete hrvatske zemlje. Doista se osjećajući najslobodnijim čovjekom u Gospodinu unatoč rešetkama, izričem najveću hvalu premilom Nebeskom Ocu na daru uzništva jer dobih čudesnu milost susreta s našim predragim Spasiteljem i Otkupiteljem. Ima li što svetije i ljepše nego prepoznati i surađivati s Božjom voljom. Duboko osjećam da je Svemogući Bog pripustio i neprijateljima da odrade svoj dio posla kako bi se ostvario Božji plan. Prikazujući Bogu s radošću i ljubavlju svoj maleni križ uzništva za dobro i boljitak svojeg najvoljenijeg hrvatskog naroda, skrušeno molim našeg Stvoritelja da se teška vrata moje tamnice ne otvore prije trenutka koji je Bog odredio i pripravio za svakog od nas.

Čestitajući vam iz srca i duše časni i ponosni skori dan dvadesete obljetnice Hrvatske Republike Herceg-Bosne iskreno osjećajući svu težinu položaja hrvatskog naroda u BiH u kojoj smo također svoji na svome, kao temeljni narod koji baštini svoje slavne hrvatske kraljeve i banove, znajući da je blizu pola prijeratnog hrvatskog pučanstva prognano sa svojih stoljetnih ognjišta duboko vjerujem u napredak, preporod i procvat našeg hrvatskog katoličkog naroda ukoliko budemo kročili Krstovim putem ustrajno se držeći Božjih zapovijedi sigurni da ako je Bog za nas tko će protiv! Sve vas lijepo pozivam dodajmo ovih dana kruni, vijencu naše premile Blažene Djevice Marije Kraljice 15 tisuća ruža-krunica otajstva svjetla usrdno moleći njezin zagovor za obilje Božjeg milosrđa i blagoslova za naše domovine Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Nađimo svi uz zagovor svih naših hrvatskih svetaca, blaženika i sluga Božjih svoje najsigurnije utočište u naručju Božje Providnosti. U Kristu nam bila sva milina!

Sve vas voli uvijek vaš brat i prijatelj Dario Kordić!

dariokordicgeneral